Zašto se smatra da su matorke za seks sjajne u krevetu?

matorke za seks sisata

Šta su to matorke za seks – starije dame koje, bez obzira na godine, i dalje vole da vode ljubav. To su žene koje sebi nisu dozvolile da se zapuste i zaborave na divan čin spajanja dva tijela. Moderne su, nije ih poremetilo vrijeme, još uvijek traže načine da eksperimentišu i uživaju u životu. Ali zašto se smatraju boginjama u krevetu? Hajde da odgovorimo na to pitanje zajedno.

Sve je u brojevima – matorke za seks imaju više godina iskustva.

Same godine često ukazuju na mnogo više iskustva sa više partnera. Za to vrijeme matorke za seks zgodnesu imale dosta prakse. Vjerojatno su bile u dugogodišnjim vezama i brakovima, što je omogućilo godine seksualnog iskustva sa jednim partnerom. Bilo da je bio dobar ili loš seks, oblikovala su njenu seksualnu stručnost.

Starije žene znaju šta žele.

Njihova samosvijest dolazi iz godina iskustva i komunikacije sa seksualnim partnerima. Pokušale su slijediti stručne seksualne savjete o različitim pozama, tehnikama i fetišima. Već dugi niz godina samozadovoljavaju se i ne plaše se komuniciranja o stvarima koje ih tjeraju da predu. Matorke za seks tačno znaju šta žele i koja dugmad treba da pritisnu.

Tokom godina matorke za seks su takođe naučile šta muškarci žele.

I nestrpljive su da saznaju konkretne želje svog sadašnjeg partnera. Poučavale su razne partnere, učile koje poze i tehnike pale muškarce. Ne plaše se da postavljaju pitanja i otkrivaju zbog čega njihov muškarac urla kao kralj lavova. Ono što ne znaju, istražit će u knjigama, filmovima ili na internetu. Matorke za seks će sigurno uživati u seksu koliko i njihov muški partner. Ovo posebno skida pritisak sa čovjeka koji se samo želi zabaviti bez obaveza. Ovo oslobađanje od stresa je glavni razlog zašto se odličan seks može postići sa starijom ženom.

One shvataju važnost seksa u vezi.

Možda je bila u braku u kojem je seks bio redak ili dosadan. Tada mijenjaju partnera jer znaju za psihološke i fizičke prednosti redovnog seksa. Postoji i Taboo aspekt o kojem trebamo pričati. Mlađem muškarcu je laskavo kada ga zgodna matorka smatra poželjnim. Izazov je biti sa atraktivnom, seksi starijom damom koja je fizički spremna i njegovana. Ima vremena da se brine o sebi jer su joj djeca starija i manje zavisna.

Mnoge starije dame uživaju u podučavanju željnih mlađih učenika. One znaju matorke za seks nogekada treba da budu dominantne a kada pokorne. Čovjek osjeti to znanje i moć, što je veoma stimulativno. Matorka za seks će kupiti knjige, donje rublje, seks igračke, svijeće i vino kako bi podesila raspoloženje.

Vjerujte nam na riječ – matorke za seks imaju povjerenje u svoje tijelo i seksualnu snagu.

Ovo je veliko uzbuđenje za muškarce koji su možda bili s mladim djevojkama koje tek uče. Mlađe djevojke mogu biti samosvjesne i neugodno im je govoriti prljavo u krevetu. Starije žene su spontane i udobno im je da budu gole. Takođe, manje je vjerovatno da će se starije žene plašiti komunikacije. Muškarac će tačno znati gdje je sa njom.

Prići će muškarcu neće čekati da on napravi prvi korak. Ona će naznačiti šta želi od veze. Otvoreno će dijeliti svoje seksualne potrebe i želje. Ne brine se da će izgubiti muškarca ako se jasno izrazi.

Please complete the required fields.
Pogledajte i ...

1 Comment

  1. Izgledas sjajno, bajno, cudesno

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Don`t copy text!