5 Razloga zašto matorke vole chat

matorke chat milf

Naravno, sastanak uživo je divan, razgovor telefonom je odličan, ali matorke najviše vole chat, to je činjenica. Ali zašto je to tako? Šta ih toliko privlači da kucaju i razmjenjuju poruke s muškarcima? Danas ćemo odgovoriti na ta i mnoga druga pitanja. Želimo da uđemo duboko u um starijih dama i saznamo šta ih pokreće.

Kuckanje i razmjena tekstualnih poruka nije bilo moguće prije tehnološke revolucije. Bila je to samo matorke chat zgodnamisaona imenica, samo želja koja se mjerila sa naučnom fantastikom. Ali danas je to najčešći način komunikacije! Ali to nije samo kod mlađe generacije, naprotiv. Starije dame vole chat i koriste ga svakodnevno.

1. Diskrecija – jedan od razloga zašto matorke koriste chat.

One su starije, vjerovatno su već stekle određeni ugled u društvu, na poslu, u porodici. Neke od njih su i u braku ili u vezi ili jednostavno imaju odgovorno zanimanje. Zato im je važno da sve što rade u privatnosti bude diskretno. Ne žele da se nameću i svima otkrivaju svoje tajne.

Možda se dopisuju sa mlađim momkom, ili imaju ljubavnika, ili jednostavno vole da se zabavljaju. Mnogo ih je i na internet chat stranicama gdje matorke uživaju u upoznavanju nepoznatih muškaraca i povezivanju se sa njima. Kakva god da je njihova priča, one traže diskreciju.

2. Opušteno je i mogu da uživaju gdje god da su.

Chat-ovanje je nešto što možete raditi gdje god da ste. Možda ste u javnom prevozu, na zabavi, na poslu gdje nema mnogo akcije, u prodavnici ili kod kuće u svom krevetu. Gdje god da se nalazite – uvijek možete podići telefon i razmijeniti poruku ili dvije. Zrele žene takođe vole chat jer nema nervoze ili treme kao kod susreta uživo. Na taj način mogu dobro procijeniti dolazne poruke i na miru doći do vlastitih pitanja i odgovora.

3. Nestašne fetiš matorke vole chat jer nema osude.

Sve matorke imaju svoje fetiše i fantazije, ali mnoge od njih ne žele ili se plaše da ih podijele s drugima. Zato su poruke za ćaskanje odlična stvar jer ove žene mogu biti ono što zaista jesu. Mogu se otvoriti i podijeliti svoje skrivene fantazije s drugima koji su tu da ih podrže. Nema moraliziranja ili ružnih komentara, naprotiv. Svi žele da uživaju i budu nestašni.

4. Dopisivanje sa više njih odjednom, ušteda vremena.

Zamislite da morate ići na sastanak. Morate uskladiti dan, vrijeme, da smislite šta ćete obući, tu je i trema i nervoza. I onda se sam sastanak u početku može činiti lošim, ali ipak morate ostati barem par sati iz poštovanja. A sve to možete učiniti SAMO sa jednim muškarcem.matorke chat telefon

Nema sumnje da matorke vole chat jer im omogućava da komuniciraju sa više njih odjednom. A u isto vrijeme, štedi im ogromnu količinu vremena jer mogu sve da rade sa svog telefona gdje god da se nalaze. Ovo su veoma važni faktori, pogotovo jer žene srednjih godina imaju mnogo obaveza.

5. Zrele matorke koje vole chat takođe vole pismene momke.

Nema ničeg šarmantnijeg od momka koji zna sa riječima. U stanju je da očara ženu sa dvije rečenice koje napiše ispravno i gramatički pravilno. Čini se smiješnim, ali način na koji kucate poruke govori mnogo o vama. Robujete li emodžijima i skraćenicama, stavljate li velika slova i kvačice? Sve to može biti prilično uzbudljivo za matorke koje vole chat.

Please complete the required fields.
Pogledajte i ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Don`t copy text!